Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

6 tips om overbodige kosten te voorkomen

Afbeelding 2 - allesin1vergelijken - rechtenvrij

6 tips om overbodige kosten te voorkomen

Merk je ook dat hoe dichter we bij het einde van de maand komen, hoe krapper je bij kas komt te zitten? Daarom geven we je zes tips om overbodige uitgaven te voorkomen en zo geld te besparen!

Tip 1: Sla je slag

Let goed op of er acties zijn waar jij je slag kan slaan. Rondom sinterklaas of black Friday geven veel partijen vaak korting of organiseren andere acties. Supermarkten organiseren een aantal keer per jaar vaak acties zoals 1+1 gratis, houd deze aanbiedingen goed in de gaten en sla vervolgens veel in zodat je een grote voorraad hebt en veel geld bespaart.

Tip 2: Shop online

Het kan erg fijn zijn om naar fysieke winkels te gaan om bijvoorbeeld kleding te kopen. Toch kun je het nodige geld besparen wanneer je online aankopen doet. Hier kun je namelijk alle prijzen vergelijken en uiteindelijk dat ene mooie shirtje halen op de site waar hij het goedkoopst wordt aangeboden.

Tip 3: Abonnementen

Kranten tijdschriften zijn leuk en interessant, maar zeg nou eerlijk: staat tegenwoordig niet alles op internet? Wanneer je de laatste nieuwtjes checkt via de websites van deze kranten bespaar je aardig wat centen, de abonnementskosten zijn namelijk vaak aan de hoge kant.

Tip 4: Zonnepanelen

Heb je al eens gedacht aan zonnepanelen? Op deze manier ben je niet alleen duurzaam bezig maar bespaar je ook nog eens geld. Het is een eenmalige grote uitgave maar doordat je je eigen energie opwekt verdien je dit in de toekomst ruimschoots terug.

Tip 5: Tweedehands

Niet alles hoeft nieuw te zijn. Op Marktplaats of in een kringloopwinkel zijn vaak erg leuke spulletjes te vinden voor een betaalbare prijs. Ook in Facebook groepen worden leuke artikelen aangeboden en soms zelfs weggegeven.

Tip 6:  Raambekleding

Wist je dat je met raamdecoratie ook geld kunt besparen? Raambekleding werkt namelijk isolerend waardoor je bespaart op je energierekening. Ga voor kant en klare gordijnen of goedkope rolgordijnen van Veneta.com. Ben je op zoek naar iets speciaals voor de kinderkamer? Met kindergordijnen vind je zeker wat je zoekt!

 

Wat doe jij al op geld te besparen?

 

Mobiele versie afsluiten