Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

Alles in 1 internet vergelijken

Met een Alles in 1 internet pakket ontvang zowel internet, televisie en telefonie samen in één pakket. Naast dat je dan alles in één keer kan regelen bij één internet provider, pakt een Alles-in-1 pakket vaak voordelig uit omdat veel internet providers hoge kortingen of gratis extra’s bij een Alles-in-1 pakket geven.

Waar moet je op letten bij internet vergelijken?

Wanneer je Alles-in-1 internet gaat vergelijken zijn er verschillende dingen waar je op moet letten die het internet vergelijken makkelijker zullen maken.

Bedenk welke internetsnelheid je minimaal wilt ontvangen. Gebruik jij niet veel internet dan kan een alles-in-1 pakket met een maximale internetsnelheid van 50Mb/s voldoende zijn. Gebruik je iets meer of woon je met meerdere mensen in één huis kies dan voor een pakket tussen de 50Mb/s en 200Mb/s. Wil je het aller snelste internet kies dan voor een alles-in-1 pakket boven de 200Mb/s. Uiteraard is de keuze ook afhankelijk van welke internet typen mogelijk zijn op jouw postcode.

Met een postcodecheck krijg je direct een overzicht van welke typen internet en wat de maximale internetsnelheid je kunt ontvangen op jouw adres. Bij de meeste huishoudens in Nederland is zowel ADSL internet (max. 100Mb/s) als Kabel internet (max. 400Mb/s) aanwezig, maar bij slechts de helft is ook glasvezel internet (max. 500Mb/s) aanwezig.

Bekijk de inhoud van de verschillende zenderpakketten. Internet providers bieden naast het standaard zender aanbod ook extra zenders aan, vooral bij de meer uitgebreide alles-in-1 pakketten kun je wel tot 135 zenders ontvangen. Door de inhoud van deze zenderpakketten te bekijken kun je zien of jouw favorieten zenders ook onderdeel zijn van het zenderpakket.

Uiteraard is het ook van belang om tijdens het internet vergelijken de maandprijs mee te nemen in je beslissing. Maar als je de voorgaande stappen mee neemt in jouw beslissing dan weet je of de maandprijs het voor jouw waard is!

Mobiele versie afsluiten