Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

De voordelen van Ziggo

Ben je bezig met het oriënteren voor een nieuw alles in 1 pakket? En neem je daarbij Ziggo ook mee in jouw overweging? Wat zijn de voordelen van deze aanbieder? Waarom is het een goede keuze om voor Ziggo te gaan? Wij zetten enkele voordelen voor je op een rijtje.

Ziggo is momenteel de grootste aanbieder in Nederland. De meeste huishoudens in ons land hebben een Ziggo abonnement. Dus dat zal wel niet voor niks zijn toch? Ziggo wil deze leidende positie in Nederland echt niet opgeven aan de grootste concurrent KPN en daar kun jij van profiteren als klant. Hoe? Ziggo is continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van haar diensten en aanbod. Door het abonnement steeds completer te maken en meerdere opties aan te bieden waar klanten om vragen doen ze er alles aan om jou steeds tevreden te houden. Maar dat is niet alles.

Kies je voor Ziggo, dan krijg je gratis de zender Ziggo Sport in het aanbod. Op deze zender kijk je live naar heel veel sport. Wat dacht je van Formule 1 met Max Verstappen? Of live basketbal uit de NBA, of golf, of voetbal. Ziggo is steeds meer en meer aanbod aan het creëren op deze sportzender. Je kunt ook kiezen voor een andere aanbieder en dan een abonnement nemen op deze zender via een extra zenderpakket, maar dan betaal je daar toch al weer snel ruim 10 euro per maand voor. Op jaarbasis scheelt dat je dus al meer dan 120 euro.

Kies je voor Ziggo dan is jouw abonnement eigenlijk mobiel en overal mee naar toe te nemen, want met Ziggo GO maak jij nu van elke scherm dat jij tot je beschikking hebt een TV. Dat kan thuis erg prettig zijn. Want ook in de tuin kun je op jouw iPad of iPhone genieten van online TV, maar ook onderweg. Onderweg in de trein of in de auto? Of ben je op vakantie naar de camping of een bungalow in Nederland? Dan kun je ook daar gebruik maken van jouw Ziggo abonnement. Ziggo GO krijg je gratis als je klant wordt bij Ziggo. Je hoeft hiervoor alleen een account aan te maken, en dat is zo gedaan.

Alle abonnementen van Ziggo hebben een snelle verbinding qua internet. Je kunt zelf kiezen of je gewoon snel of super supersnel wilt, afhankelijk van hoe intensief er bij jou thuis gebruik wordt gemaakt van het internet. Ook qua TV-zenders zit het helemaal goed. Je krijgt minimaal 77 TV-zenders, waarvan minimaal 36 in HD kwaliteit.

Mobiele versie afsluiten