Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

Hoe kan je als tester online producten vergelijken?

producten uitproberen

Hoe kan je als tester online producten vergelijken?

Regelmatig worden er producten door producenten aangeboden om gratis te testen. Na afloop van de testperiode mag je het product houden. Soms wordt er in ruil voor het testen wel een review van je gevraagd. Je review wordt weer als reclame gebruikt door het bedrijf. Het komt ook voor dat de aanbieder van het product niet de producent is, maar een marketingbedrijf. Maar hoe krijg je het voor elkaar om als tester gratis online producten te mogen testen?

Meld je aan bij een vergelijkingssite

Regelmatig plaatsen vergelijkingssite oproepjes dat ze op zoek zijn naar testpersonen. Ze mogen bijvoorbeeld een online product gaan vergelijken of testen. De producten die je mag testen kunnen flink uiteen lopen. Van een alles in 1 pakket bij een provider tot een nieuwe smartphone. Op de vergelijkingssites worden er regelmatig oproepjes geplaatst. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf hiervoor aanmelden en je kan aan de slag. Je kunt dus echt gratis producten proberen.

Welke producten mag je vergelijken?

Dit verschilt eigenlijk per keer. Als je aanmeld voor het online producten testen, dan gaat het uiteraard over online tests. Je mag bijvoorbeeld gratis een VPN verbinding testen. Met een VPN verbinding kan je bijvoorbeeld gebruik maken van Amerikaanse streamingsdiensten die in Nederland nog niet toegankelijk zijn. Of wat dacht je van je inloggen met je Nederlandse Netflix account? Je krijgt hiermee via een Amerikaanse VPN verbinding toegang tot het complete aanbod. Dit is groter dan in ons eigen land. Zo zijn er verschillende producten die je mag testen als online tester.

Online diensten

Het kan ook dat je verschillende online diensten mag testen. Zoals een energiemaatschappij die voordeliger zou zijn. Of een verzekeringsmaatschappij die beweert voordeliger uit te zijn. Jij mag het gaan vergelijken en gratis gaan uittesten. Het is de moeite waard om je hiervoor op te geven. Met dit soort tests kan je flink wat geld besparen en je kan er mooi gebruik van maken.

 

Kies zelf de gratis online producten uit

Hartstikke leuk zo’n gratis VPN verbinding testen, maar je maakt er eigenlijk geen gebruik van. Gelukkig kan je zelf uitkiezen welke gratis producten je kan uittesten, want de dealwebsites hebben alle aanbiedingen verzameld. Van een alles in 1 pakket tot een gratis simkaart er is een hoop mogelijk. Je bepaalt helemaal zelf op welke producten je gaat inschrijven. Op basis van jouw selectie krijg je een aantal producten gratis aangeboden. Hier mag je meteen mee aan de slag of binnen een bepaalde periode die je toegewezen gekregen hebt. De enige tip die we je wel meegeven is om even de voorwaarden te checken. Het is altijd fijn om te weten wat je precies ervoor moet doen zoals een review schrijven.

Mobiele versie afsluiten