Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

Prepaid simkaarten


Veel consumenten zijn de prepaid simkaarten alweer vergeten. Tegenwoordig zijn veel mensen namelijk overgestapt op dure abonnementen. Dit is eigenlijk best gek, een prepaid simkaart is namelijk in veel gevallen een stuk goedkoper. Daarbij komt dat u met een prepaid simkaart veel flexibeler bent. In dit artikel leggen wij u uit waarom een prepaid simkaart een interessante optie voor u kan zijn!

Los een toestel kopen?

Wanneer u een abonnement neemt met bijvoorbeeld een ‘gratis’ toestel erbij, dan lijkt het alsof u niks voor het toestel betaalt. Dit is niet zo. Het bedrag dat u moet betalen voor het toestel zit namelijk verkapt in de maandelijkse abonnementsprijs. Onderaan de streep betaalt u veel meer voor het toestel dan wanneer u het toestel los had gekocht. Koopt u dus een toestel los en stopt u daar een prepaid simkaart in? Dan bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u dit met een abonnement zou doen.

Erg flexibel

Met een sim-only abonnement betaalt u niet voor een toestel, maar enkel voor het gebruik van mobiele telefonie en internet. Dit lijkt dus een beetje op een prepaid simkaart. Het verschil zit hem in het feit dat u dan vastzit aan abonnement van twee jaar. U bent dus veel minder flexibel. Bij een prepaid simkaart of een maandelijks opzegbare sim only bent u dat wel. U kunt namelijk op elk gewenst moment overstappen naar een andere vorm van mobiele telefonie. Dit voor u als consument wel zo prettig.

Altijd en overal beltegoed opwaarderen

Wanneer uw beltegoed op begint te raken, krijgt u automatisch een melding van uw provider. Op deze manier komt u nooit in een vervelende situatie terecht dat uw beltegoed bijvoorbeeld op is, wanneer u een belangrijk uitgaand telefoontje moet plegen. Beltegoed is tegenwoordig makkelijk op te waarderen via iDeal. U hoeft dus niet meer perse naar een winkel om beltegoed aan te schaffen, al kan dit natuurlijk nog wel!

Prepaid simkaart kopen?

Heeft u interesse in een prepaid simkaart? Bekijkt u dan eens het aanbod van diverse aanbieders. Iedere provider heeft zijn eigen tarieven voor mobiele telefonie. Er zijn diverse vergelijkingsites die de diverse providers tegenover elkaar zetten!

Mobiele versie afsluiten