Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

Quad play: hoe alles in 1 van drie naar vier pakketten gaat

Het alles in 1 pakket zoals we dat kennen bestaat uit drie pakket; internet, bellen en televisie. Bij quad play komt daar nog een vierde pakket bij, mobiel bellen. Samen met drie andere pakket is het nu mogelijk om ook een mobiel abonnement te combineren binnen het alles in pakket. Met extra hoge kortingen om zoveel mogelijk diensten aan je kwijt te kunnen is quad play een slimme maar vooral interessant aanpak van de providers in 2017. Met quad play betaal je één keer voor vier diensten; een voordeel voor iedereen die overzicht in de administratie wil houden maar is het ook gewild en verstandig?

Combinatievoordeel

Het visitekaartje van de quad play provider staat gevuld met de woorden “compleet”, “voordeel” en “korting”. Hoe meer pakketten je bij dezelfde provider afsluit, hoe goedkoper het wordt. Dat is niet zo vreemd. Bij de providers gaat het om aantallen en hoe meer ze iedere maand aan kunnen verdienen, hoe meer korting ze je kunnen geven. Dat geldt niet alleen voor de providers maar zo werkt het met alles. Kijk bij Bol.com in de virtuele schappen en je ziet al snel dat de meeste producten per stuk goedkoper worden als je er meerdere tegelijk koopt. Het voordeel behaal je bij de providers door de combineren: combinatievoordeel is het resultaat.

De providers

Om quad play aan te kunnen bieden is er niet alleen een mobiel netwerk nodig maar de gehele infrastructuur van internet, bellen en televisie. Zoals je begrijpt is dit niet voor een kleine provider zoals Robin Mobile weggelegd. KPN was de eerste provider die dit type abonnement aanbood. Al snel volgden meer providers zoals Telfort, Ziggo en ook Tele2 kon niet achterblijven. Zo kun je op dit moment televisie, internet en bellen combineren met een onbeperkt internet abonnement van Tele2. Later volgde ook XS4ALL met het quad play aanbod waar je je mobiele abonnement van KPN kunt aansluiten op je XS4ALL pakket.

Alle recente en actuele aanbiedingen voor alles in 1 pakketten zijn nu te vinden in de vergelijker op basis van drie traditionele diensten. De beste pakketten worden bovenaan vermeld waarbij het zelfs mogelijk is om je keuze te filteren. In de vergelijker op deze website wordt de snelheid vermeld, wat er precies in het pakket zit, of bellen inbegrepen is en wat de maandelijkse kosten zijn. Op dit moment kun je nog niet kiezen voor combinatievoordeel maar mocht het populair worden dan komt dit uiteraard bij ons in de vergelijker als optie beschikbaar.

Mobiele versie afsluiten