Alles in 1 vergelijken – Alles-in-één Aanbieders (Nederland)

Waar moet een betrouwbare bookmaker aan voldoen?

Er wordt vaak een beetje geheimzinnig gedaan over online wedden. Mensen denken vaak dat bookmakers niet betrouwbaar zijn en dat bookmakers de laatsten zijn bij wie je je geld moet storten. Toch klopt dit meestal niet. Betrouwbare bookmakers moeten aan veel eisen voldoen om hun diensten legaal aan te kunnen bieden. 

Licentie

De snelste en makkelijkste manier om erachter te komen of een online bookmaker, zoals Unibet of Toto, betrouwbaar is, is om te kijken of ze een licentie hebben. Er zijn verschillende licenties die een bookmaker kan aanvragen en voor de ene licentie zijn de eisen strenger dan voor de andere. Zo is het makkelijker om een Curaçaose licentie te krijgen, dan de Malta licentie. Heeft een bookmaker dus een Europese licentie zoals de Malta Gaming License of de UK licentie heeft, dan weet je dat het een betrouwbare aanbieder is. 

Betaalmethoden en valuta

Grote betaalmethodes zoals Neteller, Skrill, Paypal, ecoPayz, Visa en Mastercard werken niet samen met onbetrouwbare partijen. Zie je dus grote namen tussen de betalingsopties staan, dan kun je ervan uit gaan dat de bookmaker wel te vertrouwen is.  

Verder kun je er ook vanuit gaan dat een bookmaker die heel veel verschillende valuta aanbiedt, betrouwbaarder is dan een online aanbieder bij wie je alleen geld kunt storten in bijvoorbeeld US dollars en Braziliaanse Pesos. 

Spelaanbieders

Bookmakers werken vaak samen met externe partijen om zo aan leuke, nieuwe en uitnodigende casino spellen te komen. Werkt een bookmaker samen met PlayTech of SoftGamings? Dan is het zeker een betrouwbare bookmaker. 

Klantenservice

Als laatste is het slim om de klantenservice van een bookmaker uit te proberen om er zo achter te komen of de bookmaker betrouwbaar is. Krijg je snel antwoord via mail of chat, dan is dat goed nieuws. Heb je na een week nog steeds geen antwoord ontvangen? Dan is het slim de desbetreffende bookmaker links te laten liggen.

Mobiele versie afsluiten